Skip to content Skip to footer

2020 Staat van erkenning

Gepubliceerd door: Achievers

Benchmarking en best practices voor herkenningsprogramma's.
Hoewel de meeste organisaties op zijn minst een vorm van erkenningsprogramma hebben, is het vaak moeilijk om zichtbaarheid te krijgen in de verschillende programmatypen, hun effectiviteit en hoe ze worden geëxploiteerd. Organisaties erkennen in toenemende mate dat erkenning een cruciaal hulpmiddel is voor het stimuleren van betrokkenheid, toewijding en teambuilding. Onderzoek toont aan dat het ook een belangrijke motor kan zijn om de omzet te verminderen en het moreel te verbeteren. Het feit dat meer organisaties deze sciencebacked oplossing elk jaar omarmen, is een duidelijk signaal dat HR -leiders de waarde en impact van erkenning begrijpen.
Download nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Achievers contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Achievers websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 19 pagina's

Meer bronnen van Achievers