Skip to content Skip to footer

Betrokkenheids- en bewaarrapport - VK

Gepubliceerd door: Achievers

Het VK heeft een goed erkend productiviteitsprobleem.
Veel van de oorzaken van lage arbeidsproductiviteit liggen buiten de controle van individuele bedrijven. Maar omdat Britse bedrijven hun concurrentievermogen proberen te vergroten na het verlaten van de Europese Unie, is het van cruciaal belang dat ze er alles aan doen om het beste uit werknemers te halen en hun beste werknemers op hun plaats te houden.
Achievers hebben onlangs enquêtes uitgevoerd naar werknemers in het VK, de Verenigde Staten, België, Nederland en Ierland om te proberen de betrokkenheidsniveaus van werknemers en eetlust voor nieuwe kansen in elk land te begrijpen en de belangrijkste factoren die deze beïnvloeden te beoordelen. Dit engagement- en retentierapport vat de resultaten van deze enquêtes samen en ondervraagt.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Achievers contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Achievers websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Achievers