Skip to content Skip to footer

Mannen spelen een cruciale rol bij het bevorderen van vrouwen op de werkplek

Gepubliceerd door: Edge Empower

Het aanmoedigen van een groter eigen vermogen op de werkplek is een ambitie die iedereen het ermee eens zou zijn, een wenselijk resultaat is. Van een meer evenwichtig en billijk personeel is bewezen dat het bijdraagt ​​aan een beter presterend en creatiever bedrijf.
Het bereiken van die balans heeft echter vaak de neiging zich te concentreren op welke stappen vrouwen kunnen nemen om hun carrière te bevorderen, terwijl het debat in feite ook moet worden gericht op wat mannen zouden kunnen doen om hun vrouwelijke collega's te ondersteunen.
Mannen zijn traditioneel bestand tegen verandering. Extern kunnen ze de intentie verklaren om verandering te stimuleren, maar zijn ze mogelijk niet op de hoogte van de eenvoudige stappen die ze kunnen nemen om een ​​intentie in werkelijkheid te maken. Dus waarom is dit?
Download nu om te zien hoe u een rechtvaardiger personeelsbestand kunt maken!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Edge Empower contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Edge Empower websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van Edge Empower