Skip to content Skip to footer

De toekomst van de HR -functie 2021

Gepubliceerd door: Oracle

Bereid HR voor om de uitdagingen van een nieuw getransformeerde wereld van werk aan te gaan
Sinds begin 2020 heeft Human Resources (HR) geconfronteerd met ongekende uitdagingen vanwege de Covid-19-pandemie. Zelden in de geschiedenis heeft de HR -functie die nodig is om zo snel en dramatisch te draaien om aan dergelijke dringende personeelsbestand en zakelijke behoeften te voldoen. Deze trends vereisen HR om zijn rollen en prioriteiten te heroverwegen, terwijl de wereld van het werk transformeert.
Misschien is de grootste verschuiving in het denken van HR de erkenning dat in veel organisaties de post-pandemische terugkeer naar het werk geen terugkeer zal zijn naar de manier waarop werk in 2019 is gedaan. Veel is veranderd, en tenminste sommige van die veranderingen zullen blijven hangen en evolueer verder.
In deze studie kijken we naar de attitudes, zorgen, prioriteiten en vaardigheden van de HR -professionals van vandaag, evenals hun opvattingen over wat het belangrijkst zal zijn in de nabije toekomst.
HR -professionals die dit rapport beoordelen, moeten overwegen:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 44 pagina's

Meer bronnen van Oracle