Skip to content Skip to footer

De opkomst van het talent -intelligentieplatform

Gepubliceerd door: Eightfold

In een groeiende economie wordt uw bedrijf de mensen die u inhuurt ', dus uw vermogen om de beste kandidaten te vinden, aan te trekken en te selecteren is van cruciaal belang.
De technische markt is gevuld met een nooit eindigende parade van nieuwe wervingstools, met veel van deze veelbelovende AI om de perfecte sollicitanten voor uw bedrijf te vinden.
Een talentintelligentieplatform integreert inzichten over werknemers - hun vaardigheden, mogelijkheden, ervaringen, loopbaanambities, prestaties, demografie, leerbehoeften, ontwikkelingsmogelijkheden - en gebruikt deze informatie om mensen te helpen de juiste kansen voor hen te vinden. Daarom zijn talentintelligentieplatforms de ruggengraat van geïntegreerd talentbeheer.
Deze gids geeft je een groter inzicht in de toename en het belang van talentintelligentieplatforms.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Eightfold contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Eightfold websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Eightfold