Skip to content Skip to footer

Toekomstbestendige uw organisatie

Gepubliceerd door: Eightfold

Toonaangevende bedrijven bekijken hun personeel via een vaardigheidslens om kritieke vaardigheden aan te trekken, op te bouwen en te behouden om flexibiliteit en behendigheid te bieden. Recente ervaringen hebben ons de waarde geleerd om te weten welke vaardigheden zich binnen een organisatie bevinden, hoe de vraag naar vaardigheden snel kan verschuiven met de markt en de waarde van het inzetten of ontwikkelen van bestaande werknemers om aan veranderende behoeften te voldoen.
De focus op de ontwikkeling van vaardigheden moet worden geïntegreerd met het ontwerp van mensenprogramma's die werving, ontwikkeling, mobiliteit en beloningen stimuleren. Bij het zoeken naar het concurrentievoordeel, willen werkgevers de praktijken voor pay-for-skills in hun programma's vergroten.
Waar begint uw reis voor de pay-for-skills? Lees nu om meer te weten te komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Eightfold contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Eightfold websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van Eightfold