Skip to content Skip to footer

Retail Glimlachen en fronsen in het ontgrendelen van omzetpotentieel met behulp van data -analyse

Gepubliceerd door: UKG

Voor retailers kan het gebruik van data -analyse om arbeidsmiddelen op te stellen op de vraag van de klant, de omzet en winstgevendheid van de verkoop aanzienlijk beïnvloeden.

Analytics-tools zijn snel overgegaan van het rijk van crunchers van back-office-nummer naar frontline retail operations managers. In de snelle, complexe wereld van moderne multi-channel retail kunnen analysetools het objectieve bewijs leveren dat nodig is om snel en nauwkeurig operationele verbeteringsbeslissingen te nemen. Door snel en gemakkelijk enorme hoeveelheden oncommunicatieve onbewerkte gegevens om te zetten in visualisaties, kunnen managers de actie ondernemen die nodig is om problemen aan te pakken en continue verbetering te stimuleren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord UKG contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. UKG websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 12 pagina's

Meer bronnen van UKG