Skip to content Skip to footer

HR's Future State Report 2021 De impact van kunstmatige intelligentie op talentprocessen

Gepubliceerd door: Eightfold

Naarmate de aard van het werk blijft evolueren, blijft de talentenkloof ook groter worden. HR -leiders reageren op deze uitdagingen op het gebied van talentmanagement door technologie, met name AI, te omarmen om proactief te plannen voor toekomstige personeelsbehoeften. Dit is het belangrijkste inzicht uit ons enquête van maart 2021 van 224 personen op managerniveau bij grote bedrijven, van wie de meesten op HR-afdelingen werken.
AI kan helpen om uitdagingen te overwinnen en belangrijke doelen te bereiken en HR -systemen en processen te verbeteren.
Deze gids geeft u inzicht in hoe kunstmatige intelligentie de talentprocessen van uw bedrijf kan beïnvloeden en de komende vijf jaar naar talentbeheer kan kijken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Eightfold contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Eightfold websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Eightfold