Skip to content Skip to footer

Welzijn van medewerkers in het nieuwe normaal

Gepubliceerd door: Achievers

2020 is een jaar zonder parallel geweest. Extreem testen marktomstandigheden, ontslagen, verlofregelingen en gehandhaafde perioden van externe werking hebben gecombineerd om het welzijn van werknemers onder buitengewone druk te zetten.
Het bevorderen van een cultuur van veerkracht en continuïteit, en het maximaliseren van de erkenning van werknemers zal het welzijn en de betrokkenheid verbeteren.
Achievers hebben onlangs enquêtes uitgevoerd naar werknemers en managers in het VK, Ierland, Duitsland en Nederland om het niveaus van het welzijn van werknemers in elk land te peilen en om te bepalen hoe goed de respondenten vonden dat hun werkgevers het jaar hadden behandeld met de evenementen van het jaar. Dit welzijn van de medewerker in het 'nieuwe normale' rapport vat de resultaten van deze enquêtes samen en onderzoekt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Achievers contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Achievers websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Achievers