Skip to content Skip to footer

De fabriek van de toekomst laten groeien

Gepubliceerd door: UKG

Om de productie te transformeren, transformeer het personeelsbestand.
Digitale transformatie - een belangrijk element van wat de vierde industriële revolutie wordt genoemd - brengt een radicale verandering in de Britse productieactiviteiten. Deze veranderingen gebeuren niet in een vacuüm: de zich ontwikkelende wereldmarkt, lean productietechnieken, politieke omwenteling en andere factoren spelen allemaal een rol in een snel veranderend productielandschap.
In deze turbulente wereld zijn fabrikanten op zoek naar manieren om een ​​nieuwe rand te krijgen. Ze zijn op zoek naar operationele efficiëntie, ze zijn op zoek naar hogere vaardigheden en meer flexibiliteit van het personeel, ze zijn op zoek naar hulp van deskundige hulp bij het voorhouden van veranderingen. Het bouwen, implementeren en beheren van een flexibel en zeer productief personeelsbestand is van cruciaal belang voor het productiesucces.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord UKG contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. UKG websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van UKG