Skip to content Skip to footer

Verandering van echt gedrag stimuleren

Gepubliceerd door: Proofpoint

Het starten van een nieuw trainingsprogramma lijkt misschien ontmoedigend. Het onderhouden van een die uw gebruikers betrokken houdt, hun gedrag verandert en de blootstelling van uw organisatie aan bedreigingen vermindert, kan een nog grotere uitdaging zijn.
Deze gids laat je zien hoe je een efficiënte en effectieve cybersecurity-educatie-programmablede kunt creëren en in stand houden van je programma-volwassenheid, leverancier of obstakels waarmee je geconfronteerd kunt worden. Het biedt belangrijke feiten, effectieve strategieën, waardevolle middelen en praktische tips voor beveiligingsleiders in elke fase van de reis van de beveiligingsbewustzijn.
Hier zijn slechts enkele van de vragen die we zullen helpen beantwoorden:
Download nu de complete gids voor het bouwen van een beveiligingsbewustzijnsprogramma dat werkt.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint