Skip to content Skip to footer

Hybride werk maken, werk voor u

Gepubliceerd door: ServiceNow

In maart 2020 dwong de Covid-19 pandemie bedrijven en organisaties over de hele wereld om hun kantoren te sluiten, en werknemers moesten vanuit huis werken. Hoewel deze eerste verschuiving naar externe werkzaamheden slechts enkele maanden werd verwacht, heeft de werkelijke impact van de pandemie het voor veel bedrijven en organisaties een uitdaging gemaakt om nauwkeurig te voorspellen wanneer ze hun kantoren kunnen heropenen. De behoefte aan virtuele communicatie en samenwerking versnelde in een snel tempo.
Lees nu en stimuleer de samenwerking, productiviteit en werknemerstevredenheid in de nieuwe wereld van werk met Digital Workflows van ServiceNow en Microsoft -teams.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow