Skip to content Skip to footer

4 manieren om geweldige werknemers aan te trekken en te behouden

Gepubliceerd door: Workhuman

Ondanks de economische verwoesting veroorzaakt door de pandemie - een evenement dat 4,8 miljoen Europeanen in het tweede kwartaal van 2020 tot werkloosheid dwong - is de concurrentie voor toptalent nu hevig.
Tegenwoordig hebben veel werkgevers de tweelinguitdagingen van een tekort aan vaardigheden en het grote ontslag om mee te kampen. Uit het WorkHuman® IQ International Survey van september 2021 bleek inderdaad dat 38% van de fulltime werknemers in het VK, Ierland en Noord-Amerika van plan zijn om in de nabije toekomst van rol te wisselen, een stijging van slechts 8% voordat de pandemie begon.
Hier zijn vier manieren waarop HR -leiders deze obstakels kunnen overwinnen en het toptalent aantrekken en behouden dat hun organisaties nodig hebben om te gedijen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Workhuman