Skip to content Skip to footer

Uw personeelsstrategie opnieuw voorstellen

Gepubliceerd door: Fujitsu

Ondanks al het ongeluk, chaos en onzekerheid gecreëerd door de pandemische crisis, heeft het ons ook gewezen op de deuren van kansen. Alle soorten bedrijven kwamen erachter hoe ze hun werknemers in staat stelden op afstand te werken en de meeste werknemers kwamen ook aan de uitdaging, het vinden van nieuwe manieren om focus en productiviteit te behouden.
Deze gids bevat ook het Forrester -rapport 'De CEO's Guide to the Future of Work', die zakelijke leiders een pragmatische beoordelingsmethode biedt om hun sterke en zwakte te bepalen.
Met behulp van dit inzicht en de stappen in deze gids, kunt u prioriteit geven aan uw investeringen om uw personeelsstrategie opnieuw te bedenken en een veerkrachtig en productief personeelsbestand op te bouwen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fujitsu contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fujitsu websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 22 pagina's

Meer bronnen van Fujitsu