Skip to content Skip to footer

Opkomende mogelijkheden om industriële processen in de cloud te implementeren

Gepubliceerd door: SAP

Verhuizen naar de wolk is onvermijdelijk.

Innovatieve zakelijke ondernemingen en organisaties in de publieke sector willen cloudoplossingen opkomen voor meer snelheid, responsiviteit, flexibiliteit, efficiëntie en intelligentie, terwijl de kosten worden verlaagd. En hun strategische prioriteiten evolueren met de noodzaak van digitale transformatie in de cloud. Leer hoe u nieuwe inkomsten en diensten kunt genereren, klantervaringen transformeert en processen kunt automatiseren. In deze rapporten levert Forrester de details over de industriële specifieke missiekritieke, end-to-end organisatieprocessen en resultaten.

In opdracht in april 2018 door SAP, onderzoeken deze rapporten hoe zakelijke ondernemingen en organisaties in de publieke sector geïntegreerde, end-to-end zakelijke en operationele processen vereenvoudigen door middel van digitaal transformatie. De implementatie van een online enquête met cloudbeslissers van bank-, verzekeringen, consumentenproducten, discrete productie, publieke sector en retailindustrie, bleek dat het omarmen van opkomende cloudoplossingen noodzakelijk is, maar de implementatie van opkomende cloudoplossingen is nog steeds nieuw voor de meeste.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord SAP contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. SAP websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 21 pagina's

Meer bronnen van SAP