Skip to content Skip to footer

Het personeelsbestand voorziet van een effectieve digitale ervaring, altijd, overal overal

Gepubliceerd door: ServiceNow

De werknemers van vandaag verwachten een werknemerservaring die wedijvert met de digitale interacties die gemeengoed zijn in hun persoonlijke leven. Door prioriteit te geven aan werkervaring, kunnen bedrijven profiteren van de productiviteitswinst en innovaties die het gevolg zijn van een gelukkig en meer betrokken personeelsbestand. Deloitte innoveert snel met ServiceNow om prioriteit te geven aan een digitale werkplek die interacties stroomlijnt en werknemers een naadloze ervaring biedt.
We optimaliseren bedrijfsresultaten door ServiceNow te gebruiken als een end-to-end digitaal workflowplatform. We implementeren niet alleen ServiceNow om uw huidige processen te automatiseren - we bedenken opnieuw hoe het werk wordt gedaan, waardoor materiaalverbeteringen in omzet en kostenreductie leveren, terwijl de werknemerservaring wordt geoptimaliseerd.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow