Skip to content Skip to footer

AI in de productie en hoe het de werknemerstechnologie verbetert

Gepubliceerd door: UKG

Belangrijke kwesties zoals Brexit, vaardighedentekorten en consequent trage productiviteit drukken de winstgevendheid en dragen bij aan een sfeer van onzekerheid. De inzet van AI in de productie biedt organisaties echter de mogelijkheid om hun werkmethoden volledig te hervormen en de belangrijkste activiteiten te revolutioneren.
Nieuwe technologieën zoals robotica en kunstmatige intelligentie komen misschien naar voren, maar fabrikanten moeten ook meer doen om de beschikbaarheid van andere oplossingen te erkennen die zijn ontworpen om de output van menselijke werknemers te maximaliseren, zoals tools voor personeelsbeheer.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord UKG contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. UKG websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van UKG