Skip to content Skip to footer

Mindsets voor het stimuleren van de verkoopproductiviteit

Gepubliceerd door: BetterUp

71% van de verkoopleiders denkt niet dat ze hun strategie snel genoeg kunnen aanpassen om met verandering en onzekerheid om te gaan, laat staan ​​hun teams ervoor voorbereiden. In feite denkt 80% van de verkoopmanagers niet dat hun teams dit jaar aan quotum zullen voldoen.

U en uw team kunnen gericht zijn op tools om te helpen met productiviteit of kernverkoopvaardigheden te versterken, zoals prospectie en onderhandelingen in deze snel veranderende omgeving, maar alleen harde vaardigheden zullen u niet helpen uw verkopers te behouden of teamdoelen te bereiken. Op dit moment investeren de meest succesvolle teams in het cultiveren van de denkrichtingen en gedragingen om verkopers te helpen veerkracht op te bouwen, de focus te verbeteren en hun welzijn te beschermen.

Download onze gids voor meer informatie over de belangrijkste denkrichtingen en gedragingen die verkoopleiders nodig hebben om de productiviteit te stimuleren en doelen te bereiken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord BetterUp contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. BetterUp websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van BetterUp