Skip to content Skip to footer

4 redenen waarom werknemersherkenning van vitaal belang is voor retentie

Gepubliceerd door: Workhuman

Om de staat van menselijke verbinding op het werk te begrijpen, onderzocht WorkHuman® IQ 2.268 fulltime werknemers in de VS, Canada en Ierland. De resulterende bevindingen laten zien hoe HR en bedrijfsleiders van invloed kunnen zijn op het organisatorische beleid en -praktijken-inclusief herkenning van medewerkers-om een ​​magnetische, mensgerichte werkcultuur te stimuleren waar mensen willen werken. En blijf.
Van het versterken van de bedrijfscultuur en het verminderen van burn -out tot het creëren van een psychologisch veilige omgeving, lees het volledige artikel om vier redenen waarom medewerkersherkenning van vitaal belang is voor uw retentiestrategie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van Workhuman