Skip to content Skip to footer

Aberdeen Report Unite Finance en HR om de productiviteit en winstgevendheid te verhogen

Gepubliceerd door: Oracle

Het tempo van het bedrijfsleven blijft versnellen, waardoor bedrijven een enorme druk uitoefenen om sneller te reageren op klanten- en markteisen met op maat gemaakte ondersteuning en business intelligence.
Om deze uitdaging aan te gaan, implementeren de beste bedrijven in de klas cloudoplossingen die hun back-office verbinden, waardoor het bedrijf naadloos werkt in kritieke functies- met name interacties tussen financiën en HR.
In dit rapport zullen we onderzoeken hoe een verbonden back-office de prestaties van de organisatie beïnvloedt, wat illustreert hoe best-in-class bedrijven de weg doorlopen door te investeren in technologie die hun mensen, processen en gegevens afstemmen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Oracle