Skip to content Skip to footer

Een gegevensgestuurde leerorganisatie bouwen

Gepubliceerd door: Kineo

De dagen dat de persoon met de meeste ervaring in de kamer de grote beslissingen heeft genomen, zijn verdwenen. Tegenwoordig zijn het gegevens en geen instinct, die de meeste zakelijke beslissingen stimuleren. In moderne organisaties hebben belangrijke functies zoals operaties, marketing en klantensucces geïntegreerde gegevens in de structuur van hun werk om zowel succes te meten als voortdurende verbetering te informeren.
Deze gids helpt u bij het leggen van de basis voor een programma Learning Analytics in uw organisatie en beantwoorden belangrijke vragen zoals:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Kineo contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Kineo websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Kineo