Skip to content Skip to footer

De staat van erkenning in West -Europa

Gepubliceerd door: Workhuman

Wereldwijd worden organisaties geconfronteerd met een monumentaal moment van overgang in de wereld van het werk, een moment van werk dat zeker een blijvende impact zal hebben. Niet alleen verandert de aard en context van werk, maar de behoeften van werknemers verschuiven ook.
Slechts één op de vier werknemers is het er sterk mee eens dat ze zich verbonden voelen met hun bedrijfscultuur, en slechts ongeveer een op de drie is het er sterk mee eens dat ze bij hun organisatie horen.
Om het juiste personeelsbestand voor de toekomst op te bouwen en de capaciteiten ervan te benutten, moeten leiders een mensgerichte benadering volgen om hun werknemerservaring en werkgeversmerk op te bouwen. Het begint met het aantonen van werknemers dat ze worden gewaardeerd door hun bijdragen te herkennen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 10 pagina's

Meer bronnen van Workhuman