Skip to content Skip to footer

Een verandering van tempo in IT -transformatie

Gepubliceerd door: ServiceNow

Hoe verwachten uw klanten vandaag met u te communiceren? Wat hebben werknemers nodig om contact met elkaar te maken en informatie te delen waar ze ook zijn. Kunnen ze hun werk snel en efficiënt doen, correct ondersteund door gedeelde services of functies zoals IT en HR?
Maximaliseer de waarde van de producten die u hebt door het ServiceNow -platform te gebruiken om alles samen te brengen op een manier die efficiënter en zinvoller is en een positieve invloed heeft op vitale zakelijke barometers zoals werknemers- en klanttevredenheidsscores.
ComputaCenter bevindt zich in een unieke positie om u te helpen de kracht van technologie op schaal te benutten - met behulp van onze expertise om zowel uw investering in ServiceNow te maximaliseren als de beste IT -oplossingen voor uw bedrijf te leveren.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 2 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow