Skip to content Skip to footer

De business case voor dynamische vaardigheden

Gepubliceerd door: Oracle

De toekomst van het werk is dramatisch verschoven. Nieuwe niveaus van behendigheid en veerkracht moeten concurrerend blijven. Succes vereist dat leiders een dynamische vaardighedenbenadering toepassen om het personeelsbestand toekomstbestendig te maken.
Toegang tot dit rapport, De business case voor dynamische vaardigheden van Constellation Research om de 7 stappen te leren die nodig zijn om een ​​dynamische vaardighedenbenadering op te bouwen. Ontdek de voordelen die een dergelijke aanpak voor uw organisatie kan bieden. Leer bovendien over de 9 vaardigheden die uw personeel nodig heeft om digitale vaardigheid mogelijk te maken, te overleven en te gedijen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Oracle