Skip to content Skip to footer

Het afwezigheidsrapport 2018

Gepubliceerd door: AdviserPlus

Afwezigheid is een probleem waarmee alle bedrijven worden geconfronteerd. Het simpele feit is dat bedrijven mensen in dienst hebben en natuurlijk tijd vrij nodig hebben.
Maar zoals het oude zakelijke cliché gaat, 'tijd is geld' en kan de tijd verloren van afwezigheid een grote weerstand blijken op de productiviteit en daarom de hoeveelheid geld die wordt binnengebracht.
In de loop van dit rapport kijkt AdviserPlus naar de rol van de werkplekomgeving, enkele van de praktische manieren waarop bedrijven moeten reageren op afwezigheid, de rol van vakantie en flexitime, een paar potentiële ontbrekende stukjes van de puzzel, de rol van technologie Bij het aanpakken van afwezigheid en de trends voor afwezigheid die belangrijk zijn om te begrijpen.
Download nu voor meer informatie!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord AdviserPlus contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. AdviserPlus websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 24 pagina's

Meer bronnen van AdviserPlus