Skip to content Skip to footer

Het potentieel van Payroll Global Payroll Survey 2021

Gepubliceerd door: ADP

Deze wereldwijde loonlijst-enquête laat zien hoe een vaak over het hoofd gezien functie, loonlijst, het potentieel heeft om de motor te zijn voor toekomstige groei voor organisaties. De enquête kijkt naar de veerkracht en competentie van loonlijst. Het verkennen van de loonlijst vanuit het perspectief van HR-, financiële en loonlijstleiders, analyseert het hoe goed organisaties de meerdere uitdagingen aangaan die worden geïntensiveerd als gevolg van de COVID-19-pandemie.
Payroll -processen en -systemen zijn, dankzij de verwoestingen van de pandemie, niet zo effectief als ze zouden kunnen zijn. De enquête benadrukte de noodzaak van verandering om veerkracht op te bouwen, in het geval dat bedrijven ooit een soortgelijk scenario hadden.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ADP contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ADP websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van ADP