Skip to content Skip to footer

De digitale transformatiereis in de beleggingsbeheerindustrie

Gepubliceerd door: Workday

Deze IDC -whitepaper benadrukt dat de belangrijkste marktdruk wordt uitgeoefend op beleggingsbeheerbedrijven en hoe dit vereist is dat deze organisaties de primaire en ondersteunende functies zoals Human Resources (HR) en financiën vereisen. Door het bedrijf geografisch te schalen en zowel verticaal als horizontaal te diversifiëren biedt nieuwe inkomstenstromen en schaalvoordelen, en het bedrijfsmodel in staat stelt om stapsgewijs te evolueren. Een meer radicale transformatie en digitalisering van het bedrijfsmodel is echter vereist. De paper onderzoekt hoe digitale transformatie (DX) beleggingsbeheerbedrijven in staat stelt hun bedrijfsmodellen opnieuw uit te vinden, waarbij vijf belangrijke trends in de industrie en factoren voor beleggingsbeheerbedrijven kunnen worden benadrukt, concurrerend blijven:
1. Uitbreiding via nieuwe markten en alternatieve producten
2. Toegang tot nieuwe segmenten
3. Inefficiënties ontgrendelen in de backoffice
4. Omgaan met de constante wettelijke last
5. In evenwicht brengen van de intimiteit en schaal van de klant

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workday contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workday websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 18 pagina's

Meer bronnen van Workday