Skip to content Skip to footer

Digitale transformatie in zakenreizen Een driedelig framework voor besparingen en succes

Gepubliceerd door: TripActions

Als het gaat om bedrijfsreizen, vertrouwen veel financiële organisaties nog steeds op legacy-systemen achter de tijd die een slechte gebruikerservaring opleveren en resulteren in een gebrek aan goedkeuring van medewerkers en slecht zicht op reisuitgaven.
Om teams te helpen deze uitdagingen aan te pakken, schetst dit e-boek Digital Transformation in Business Travel één framework dat u zal helpen uw reisprogramma te gebruiken om meer topbesparingen en bottom-line groei te stimuleren, allemaal terwijl u een geweldige werknemerservaring levert.
Download het e -boek om te leren hoe het '3T' -framework u zal helpen digitale transformatie in zakenreizen te beheersen:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord TripActions contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. TripActions websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van TripActions