Skip to content Skip to footer

Nucleus Guide Connect Finance en HR in Oracle Cloud (Hero - DM)

Gepubliceerd door: Oracle

Aangezien technologie werknemers in staat stelt om enorme hoeveelheden gegevens te verzamelen, hebben gebruikers moeite om zich aan te passen aan meerdere systemen die niet goed kunnen verzamelen en nieuwe informatiestromen analyseren. Om de geproduceerde gegevens te beheren en te benutten, richten sommige organisaties zich op hoe systemen en oplossingen beter kunnen worden geïntegreerd.
Daarbij worden ze geconfronteerd met het voortdurende tekort aan functionaliteit, de moeilijkheid om mastergegevens af te stemmen en de kosten en moeilijkheid om meerdere gekoppelde systemen te beheren.
Oracle is een toonaangevende leverancier van cloudsoftware met bedrijfsoplossingen voor enterprise resource planning, menselijk kapitaalbeheer, klantrelatiebeheer, supply chain management, analyses en bedrijfsprestatiebeheer.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 9 pagina's

Meer bronnen van Oracle