Skip to content Skip to footer

Beveiliging en juridisch een essentiële samenwerking

Gepubliceerd door: DocuSign

Juridische en beveiligingsafdelingen delen het gemeenschappelijke doel om een ​​organisatie te beschermen tegen schade. Maar hoewel beide werken om veiligheid en naleving te waarborgen, spelen de respectieve teams verschillende rollen om deze doelen te bereiken. Door nauwe samenwerking en communicatie kan elk team de ander helpen beveiliging en naleving in de hele organisatie te optimaliseren.
Deze whitepaper onderzoekt de onderlinge relatie van juridische en beveiligingsteams van bedrijven en benadrukt best practices voor succesvolle samenwerking. Lees verder om te leren hoe het implementeren van Docusign Monitor het beleid voor beveiliging en gegevensverwerking kan versterken om blootstelling aan risico's te voorkomen en de naleving te waarborgen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: eBook Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van DocuSign