Skip to content Skip to footer

De staat van overeenstemming systemen, 2021

Gepubliceerd door: DocuSign

In het afgelopen jaar zijn digitale overeenkomstprocessen essentieel geworden voor organisaties over de hele wereld. De plotselinge verschuiving naar op afstand werk verlichtte en versterkte inefficiënties bij organisaties die afhankelijk waren van handmatige taken om contracten te voltooien. Aan de andere kant zagen bedrijven die Connected Cloud Tools omarmden om documenten te beheren duidelijke voordelen en bouwden een beslissend concurrentievoordeel.

Voor het derde opeenvolgende jaar heeft Forrester Consulting namens docusign onderzoek gedaan, waarbij kwantitatieve enquêtes en kwalitatieve interviews worden gecombineerd om overeenkomstprocessen over de hele wereld te bestuderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste bevindingen uit het rapport van dit jaar:

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord DocuSign contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. DocuSign websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 16 pagina's

Meer bronnen van DocuSign