Skip to content Skip to footer

E -mailbeveiliging opnieuw voorgesteld

Gepubliceerd door: Proofpoint

Meer dan 90% van de cyberaanvallen begint met e -mail. Maar terwijl organisaties hun systemen naar de cloud blijven verplaatsen, veranderen cybercriminelen hun tactiek door zowel e -mail- als cloudaanvallen te combineren om te profiteren.
Dit betekent dat uw op de perimeter gebaseerde verdedigingen niet langer effectief zijn. Aanvallers weten dat de gemakkelijkste manier naar uw organisatie is via uw mensen en hun e -mail- en cloudaccounts.
Het is tijd om te heroverwegen hoe u zich verdedigt tegen uw #1 dreigingsvector - het is tijd voor een strategie om deze nieuwe realiteiten aan te pakken.
In ons nieuwe e-boek, dat e-mailbeveiliging opnieuw wordt bedacht, leert u:
Download deze informatieve gids om te leren hoe u uw bedrijf en uw gegevens kunt verdedigen met Proofpoint -dreigingsbescherming.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Proofpoint contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Proofpoint websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 7 pagina's

Meer bronnen van Proofpoint