Skip to content Skip to footer

De totale economische impact van SAP SuccessFactors HCM Suite

Gepubliceerd door: SAP

Het aannemen van een nieuwe HCM-oplossing omvat risico's, dus u moet zoeken naar positieve risico-gecorrigeerde kosten, voordelen en ROI om een ​​dwingende business case op te bouwen en vertrouwen te hebben in uw investering. Dit is precies wat SAP SuccessFactors HCM Suite levert - en het is geverifieerd door een recent totale economische impactstudie van Forrester Consulting.
Forrester ontdekte dat SAP SuccessFactors HCM Suite Global HR -processen stroomlijnen en een sterke terugverdientijd en ROI levert in vergelijking met andere Enterprise Cloud -implementaties.
Als dit het soort investering is waarnaar u op zoek bent, lees dan de volledige Forrester -studie, de totale economische impact van SAP SuccessFactors HCM Suite, voor meer informatie.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord SAP contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. SAP websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 23 pagina's

Meer bronnen van SAP