Skip to content Skip to footer

Nieuwe gids werknemersbeloningen, waarom contant geld niet altijd koning is

Gepubliceerd door: Workhuman

Werknemers zijn een van de meest waardevolle activa van uw organisatie. Als ze vertrekken, zal het je niet alleen financieel raken. Het kan het moreel en de cultuur van uw bedrijf beschadigen.
Om hun gewaardeerde werknemers vast te houden, kunnen bedrijven in de verleiding komen om geld naar de situatie te gooien - in de vorm van bonussen en cashbeloningen. Dit type vrijgevigheid biedt echter niet altijd het gewenste rendement op de investering.
In deze gids zul je erachter komen waarom, als het gaat om beloningen, contant geld niet altijd koning is. U leert ook over alternatieve beloningsstrategieën, waarvan bewezen is dat ze de productiviteit en het retentie verhogen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Workhuman