Skip to content Skip to footer

Verder gaan dan de benchmark met Oracle Dandi Solutions

Gepubliceerd door: Oracle

Afhankelijk van uw geografie, industrie of regelgevende omgeving, kunnen uw Dandi-programma's er heel anders uitzien en kunnen ze zeker niet worden gemeten tegen een enkele sjabloon of aanpak. Met Oracle Fusion Cloud Human Capital Management krijgt u de flexibiliteit om Dandi in uw bedrijf in te bedden, zodat u de voordelen kunt plukken van divers talent en hun ervaringen om de gewenste bedrijfsresultaten te bereiken. Oracle helpt uw ​​organisatie verder dan de benchmark door het gemakkelijk te maken om Dandi -praktijken te implementeren die onderdeel worden van de dagelijkse processen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Oracle