Skip to content Skip to footer

Gelijkheid op de werkplek Gender Gelijkheid is van belang voor ons allemaal

Gepubliceerd door: Edge Empower

Gelijkheid op de werkplek Gender is een van de sleutels tot welvarende samenlevingen. Het staat ook centraal in duurzaam zakelijk succes, inclusieve economische groei en belangrijker nog, de gezondheid van de sociale structuur van een organisatie en een grotere gemeenschap. En toch, keer op keer onderschatten we de kracht om verborgen waarde en waarden te ontgrendelen.
De Edge Certified Foundation heeft echter een theorie van verandering van de rimpeleffecten van gendergelijkheid op de werkplek geformuleerd. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer verandering op de werkplek plaatsvindt, rimpeleffecten volgen en de inspanningen om gelijke werkplekken op te bouwen in de bredere bedrijfspraktijken van organisaties. Ze filteren echter hoe organisaties werken met zakelijke partners, hoe ze investeren en hoe ze hun supply chains opbouwen.
Download deze whitepaper om meer te lezen over gendergelijkheid op de werkplek.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Edge Empower contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Edge Empower websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van Edge Empower