Skip to content Skip to footer

Je mensen verzinken temidden van de wereldwijde pandemie

Gepubliceerd door: Tata Consultancy Services

Terwijl organisatieleiders over de hele wereld grip krijgen op de Covid-19-pandemie, dwingt de verhoogde tegenspoed velen om hun mensen veel anders te beheren. Een ingrijpende en bedreigende verstoring zoals Covid-19 dempt de kijk van werknemers op hun middelen van bestaan ​​en hun leven, evenals het leven van hun geliefden. Het kan extreme angst creëren die hun gevoel van controle en het vermogen om informatie te verwerken, vermindert.
Grotere angst heeft op zijn beurt een trapsgewijze effect op de prestaties van de taak. In het bijzonder kan het de veiligheid, kwaliteit en productiviteit in gevaar brengen. Medewerkers helpen door deze donkere tijden te navigeren, is van cruciaal belang voor het overleven van de korte en lange termijn van veel organisaties. Leiders die de uitdaging aangaan, zullen de negatieve impact van de pandemie op hun bedrijf verkorten en verminderen.
Lees meer door dit artikel van TCS te lezen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Tata Consultancy Services contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Tata Consultancy Services websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 6 pagina's

Meer bronnen van Tata Consultancy Services