Skip to content Skip to footer

Werknemerstransformatie afstemmen op de bedrijfsstrategie

Gepubliceerd door: Fujitsu

Workforce Transformation is een essentieel probleem voor alle organisaties, de noodzaak om mensen af ​​te stemmen op technologieën om het potentieel van beide te ontketenen. Fujitsu vroeg de Economist Intelligence Unit om erachter te komen hoe ze deze noodzaak benaderen en wat we van hun ervaring kunnen leren.
Het resultaat is een fascinerend, diepgaand rapport dat aantoont dat de meeste organisaties goed op weg zijn naar het leveren van personeelstransformatie. Maar er zijn kritieke kwesties die moeten worden aangepakt: van kosten tot complexiteit tot de noodzaak van leiderschap van de top. De conclusie is duidelijk: personeelstransformatie levert verbeterde strategische prestaties. Het is een must -lees.
Download nu het Economist IU Research Report.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Fujitsu contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Fujitsu websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 33 pagina's

Meer bronnen van Fujitsu