Skip to content Skip to footer

Pfizer case study lancering herkenning bij Lightspeed

Gepubliceerd door: Workhuman

Als een van 's werelds belangrijkste biofarmaceutische bedrijven werkt Pfizer meedogenloos om medische behandelingen te ontwikkelen die het leven van patiënten sinds 1849 veranderen. De 80.000 collega's van Pfizer omvatten de wereld, leveren medicijnen en vaccins aan 165 landen. Het doel van de organisatie is sinds de oprichting standvastig gebleven: doorbraken die het leven van patiënten veranderen.
Om dat te doen, is de cultuur van Pfizer gebouwd rond vier kernwaarden: moed, uitmuntendheid, billijkheid en vreugde. En of het nu gaat om het ontwikkelen van een vaccin of het produceren van levensreddende medicijnen, de cultuur van Pfizer gaat helemaal over het ontketenen van de kracht van hun mensen om doorbraken te laten gebeuren.
Deze case study onderzoekt hoe leiders van Pfizer samenwerken met WorkHuman® om een ​​wereldwijd personeelsbeloningen en erkenningsprogramma te implementeren om ervoor te zorgen dat hun collega's hun best kunnen blijven doen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Workhuman