Skip to content Skip to footer

Het verenigen van financiën en HR ontgrendelen hun volledige potentieel

Gepubliceerd door: Oracle

Het samenbrengen van fnance- en HR-gegevenssystemen in de cloud machtigt CFO's en Chros om nog sterkere zakelijke partners te worden en zorgt voor bijdragen van hogere waarde.
In een steeds meer gegevensgestuurde zakenwereld worden de arbeidskosten gevolgd en beheerd met steeds grotere precisie en ijver. Hoewel de meeste bedrijfsleiders begrijpen dat het onvoorzichtig zou zijn om mensen te verminderen tot 'gewoon een andere kosten', zijn er bewijs dat bedrijven soms gevaarlijk dicht bij het doen.
Uit een recente studie van de marktinformatie en onderzoek FRM Aberdeen bijvoorbeeld, is van mening dat organisaties hun gebruik van voorwaardelijke en gecontracteerde werknemers in het afgelopen decennium sterk hebben gestimuleerd in directe reactie op riemafhankelijke .

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 14 pagina's

Meer bronnen van Oracle