Skip to content Skip to footer

Erkenningscultuur De MVP van werknemerservaring

Gepubliceerd door: Achievers

Mensen werken beter als ze worden erkend voor hun tijd en moeite. Uit een Bersin -rapport uit 2016 bleek dat CEO's en HR -leiders geloven dat het creëren van een betere cultuur voor hun werknemers, met regelmatige, frequente feedback en erkenning, een topprioriteit moet zijn als hun organisaties in het algemeen betere bedrijfsresultaten willen ervaren.
Het aannemen van een erkenningsprogramma is een bewezen methode voor organisaties om de naald te verplaatsen op werknemersbetrokkenheid en afstemming te krijgen rond kernwaarden en gewenst gedrag. Met de juiste meetinstrumenten kunnen ze beginnen met het beoordelen van het niveau van betrokkenheid bij hun bedrijf terwijl ze vooruitgaan en zich dienovereenkomstig aanpassen.
Download nu!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Achievers contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Achievers websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Achievers