Skip to content Skip to footer

43+ contactpunten in financiën en HR

Gepubliceerd door: Oracle

Er is een oneindig aantal verbindingen tussen de financiële en HR -functies. Denk er eens over na: elke keer dat een werknemer uren aan een klant factureert, reist voor werk, krijgt u een nieuw mobiel plan toegewezen of een nieuwe laptop koopt, moeten de transacties worden vastgelegd in zowel uw HR- als financieringssystemen.
Financiën en HR moeten niet alleen nauwer samenwerken in het bedrijfslijnen- ze moeten technologie en een gemeenschappelijk cloudframework delen. Anders zullen teams worden verstrikt in handmatig werk, waarbij gegevens van HR-systemen worden geïntegreerd of zelfs opnieuw invoeren in financiën en weer terug.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Oracle contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Oracle websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Oracle