Skip to content Skip to footer

Top-down resource planning Een schaalbare methode om prioriteit te geven en initiatieven in de onderneming te financieren en te financieren

Gepubliceerd door: Sopheon

Toegang tot robuuste, toekomstgerichte portfolio-gegevens is de basis van effectief CPG-portefeuillebeheer. Veel CPG -bedrijven hebben echter vaak geen betrouwbare processen om regelmatig hun projecten te inventariseren en, vooral, de eisen van deze initiatieven. Zonder een duidelijk beeld en begrip van hulpbronnenvereisten, is het onmogelijk om te zien wanneer en waar de vraag de capaciteit overschrijdt, bekend als de 'Resource Waterline'.
Bij gebrek aan nauwkeurige, tijdige bronnengegevens, kunnen bedrijven niet vol vertrouwen prioriteren of de moeilijke beslissingen nemen die nodig zijn om het succes van hoogwaardige nieuwe productinvesteringen te waarborgen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Sopheon contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Sopheon websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 8 pagina's

Meer bronnen van Sopheon