Skip to content Skip to footer

Wat wordt bedoeld met intersectionele eigen vermogen en waarom maakt het uit?

Gepubliceerd door: Edge Empower

Technologie is overal, van speelkamer tot boardrooms. Maar mensen individuen zijn de handen, harten en geesten van een organisatie. Elke persoon is uniek en heeft een duidelijke identiteit met gedefinieerde kenmerken. Als gevolg hiervan is het leven op de werkplek niet homogeen, maar prachtig en rijk heterogeen. Het is zeker zelden of nooit binair, waar kan worden gezegd dat keuzes een manier of zijn directe tegenovergestelde zijn.
Jaren geleden draaiden gesprekken de neiging om uitsluitend te draaien rond gendergelijkheid op de werkplek. Het doel van Edge Certified Foundation, zoals het nu is, was om werkplekken meer geslacht gelijk te maken. Maar tijden en perspectieven zijn verder gegaan en we hoeven niet langer aan de werkplek te denken als bemand door homogene groepen 'mannen' en homogene groepen 'vrouwen' met mensen in beide groepering die op elke manier identiek zijn.
Download dit artikel om meer te lezen over wat wordt bedoeld met intersectionele eigen vermogen en waarom het ertoe doet?

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Edge Empower contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Edge Empower websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 3 pagina's

Meer bronnen van Edge Empower