Skip to content Skip to footer

Actieve intelligentie Het volgende tijdperk in Business Intelligence

Gepubliceerd door: aaftaab.moosa

De passieve aanpak van de traditionele BI kan de datagestuurde eisen van vandaag niet aan. Introductie van actieve intelligentie. Real-time behendigheid is essentieel geworden en hoe sneller een organisatie kan reageren op evenementen als ze evolueren, hoe beter het kan concurreren. In het e -boek, Active Intelligence - het volgende tijdperk van Business Intelligence: elk zakelijk moment optimaliseren door geïnformeerde actie, kunt u hoogtepunten lezen, waaronder:
Download dit e-boek om te ontdekken hoe deze nieuwe aanpak de tekortkomingen van traditionele BI overwint door continue intelligentie te leveren van realtime, up-to-date informatie die is ontworpen om onmiddellijke acties te veroorzaken.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord aaftaab.moosa contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. aaftaab.moosa websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van aaftaab.moosa