Skip to content Skip to footer

Geconfronteerd met de toekomstige digitalisering in de publieke sector

Gepubliceerd door: UNIT4

De continue verbetering met de mogelijkheden van bedrijfstechnologieën - zoals cloud computing en ERP -systemen - heeft ertoe geleid dat meer en meer organisaties in de publieke sector deze nieuwe technologieën aannemen. Vertrouwen op hen om de burgerdiensten te helpen verbeteren tegen een achtergrond van opkomende uitdagingen en
beperkte financiering.
Maar de Covid -pandemie heeft een einde gemaakt aan deze trend van geleidelijke adoptie. Moderne digitale systemen zijn snel verschoven van een strategische keuze voor het vooruitdenken naar een niet-onderhandelbaar element van effectieve servicelevering.
In deze e-gids zullen we de uitdagingen onderzoeken die inherent zijn aan de publieke sector in een post-bekende wereld. En onderzoeken hoe digitalisering een belangrijk onderdeel van de basis zal vormen voor zowel effectieve servicelevering als kant -en -klare organisaties om te voldoen aan toekomstige crises.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord UNIT4 contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. UNIT4 websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van UNIT4