Skip to content Skip to footer

De procesautomatisering van vandaag is gebouwd op lage code en integratie

Gepubliceerd door: ServiceNow

Innovatie en digitale transformatie zijn een kwestie van groei en overleving voor de bedrijven van vandaag. Bedrijven moeten zich sneller dan ooit aanpassen aan een snelle verandering in marktomstandigheden door nieuwe digitale bedrijfsmodellen en bijbehorende processen te creëren.
Ze moeten ook bestaande handmatige, inefficiënte, ongestructureerde processen omzetten in geautomatiseerde digitale workflows om de productiviteit te ontgrendelen en geweldige ervaringen te bieden aan klanten en werknemers. Dit is de essentie van procesautomatisering.
Vanwege het versnelde tempo van verandering moeten bedrijven processen orden van grootte sneller en op grotere schaal automatiseren dan mogelijk met eerdere benaderingen. Dit geldt voor zowel klantgerichte bedrijfsprocessen die de groei van de trellevel stimuleren, als werknemersgerichte werkprocessen die de productiviteit en efficiëntie verhogen en de bedrijfsresultaten verbeteren. Tegenwoordig moeten succesvolle procesautomatiseringsinitiatieven voldoen aan de behoeften van een aantal zakelijke belanghebbenden, waaronder:
Lees nu om meer te ontdekken over Proccess Automation voor de realiteit van vandaag.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 5 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow