Skip to content Skip to footer

Reframing ESG - De business case om goed te doen

Gepubliceerd door: ServiceNow

Bedrijven wereldwijd zijn hun programma's voor milieu-, sociale en governance (ESG) -programma's gaan beschouwen als een zakelijke noodzaak met reële impact op het vertrouwen van belanghebbenden en het creëren van waarde op lange termijn. Maar zoals elke CFO weet, kun je niet beheren wat je niet meet.
ESG heeft de afgelopen twee jaar de lijst met zakelijke prioriteiten omhoog gebracht vanwege de pandemische, sociale onrust, strengere regulerende omgevingen en de steeds voor de hand liggende effecten van klimaatverandering. Toch zijn ESG -meting en rapportage relatief nieuwe disciplines. Leiders hebben ze snel moeten uitzoeken en zichzelf verantwoordelijk houden voor hun vooruitgang.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 15 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow