Skip to content Skip to footer

De referentiegids voor de maker workflows

Gepubliceerd door: ServiceNow

Een rondleiding door belangrijke low-code-functies en functionaliteit op het NU-platform.
Het nu platform gebruiken voor de ontwikkeling van low-code applicaties. Maak snel nieuwe workflows -apps tijdens het regeren voor schaal.
Ontworpen om de meest moderne Agile Application Development-methoden te ondersteunen, biedt de Now Platform® een enkele omgeving voor ontwikkelaars met elk niveau van ervaring of vaardigheid om te bouwen en samen te werken aan het leveren van transformatieve applicatie-ervaringen. Met het platform van platforms kunt u de afdelings- en cross-enterprise workflows digitaliseren en automatiseren, mobiel-first-applicaties maken, werkstroomlijnen met AI-aangedreven ervaringen en bedrijfsprocessen meten en optimaliseren, terwijl het risico wordt besmet. Enterprise-organisaties van elke grootte en industrie gebruiken het NOW-platform voor de grote verscheidenheid aan best-in-class, out-of-the-box IT, werknemers- en klantworkflow-applicaties. Wanneer uw functie- en functie-vereisten hoger zijn dan out-of-the-box-mogelijkheden, en wanneer u gloednieuwe behoeften aan aangepaste workflows ontdekt, biedt het Now-platform Creator Workflows-toonaangevend low-code applicatie-ontwikkelingsontwikkelingsplatform, zoals gevalideerd in Gartner Magic Quadrant en Forrester Wave ™ onderzoeksrapporten voor platforms met lage code.
Lees nu om meer te weten te komen.

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord ServiceNow contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. ServiceNow websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 13 pagina's

Meer bronnen van ServiceNow