Skip to content Skip to footer

Hoe psychologische veiligheid op te bouwen

Gepubliceerd door: Workhuman

Psychologische veiligheid is gekoppeld aan verschillende metrics top of mind voor elke HR of bedrijfsleider. Hoe hebben werknemers meer dan een jaar na een wereldwijde pandemie en welke impact hebben die gevoelens op psychologische veiligheid op het werk? Dit rapport geeft een overzicht van de bevindingen van een WorkHuman -enquête.
Post-pandemie, er zijn groeiende zorgen over de kosten van levensonderhoud. Welke impact hebben die gevoelens op psychologische veiligheid in onze organisaties? Zijn er mogelijkheden om te verbeteren?
Het onderzoeksteam van WorkHuman® IQ wilde deze vragen beantwoorden en meer in een onderzoek onder meer dan 2.200 fulltime werknemers in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Noord-Amerika.
Download dit rapport om de bevindingen te lezen!

Lees verder

Door dit formulier in te dienen gaat u hiermee akkoord Workhuman contact met u opnemen marketinggerelateerde e-mails of telefonisch. U kunt zich op elk moment afmelden. Workhuman websites en communicatie is onderworpen aan hun privacyverklaring.

Door deze bron aan te vragen gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Alle gegevens zijn beschermd door onzePrivacyverklaring. Als u nog vragen heeft, kunt u mailen dataprotection@techpublishhub.com

Gerelateerde categorieën:, ,

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Lengte: 11 pagina's

Meer bronnen van Workhuman